Ria van Elk - van Altena

botanische aquarellen

Expositie Hunt Institute, Pittsburgh (USA)

Het Hunt Institute for Botanical Documentation heeft Ria van Elk uitgenodigd om deel te nemen aan hun driejaarlijkse expositie. Dit instituut in Pittsburgh (USA) houdt deze expositie dit jaar tijdens het 19e congres van de ASBA (American Society for Botanical Artists). Het Hunt Institute heeft de forsythia van de Von Siebold-collectie hiervoor uitgekozen.

De expositie vindt plaats van 26 september tot 19 december 2013. Daarna gaat deze van mei 2014 tot augustus 2016 over in een reizende expositie door de Verenigde Staten van Amerika. Na afloop van deze expositie zal het werk van Ria van Elk onderdeel gaan uitmaken van de collectie van het Hunt Institute, die gebruikt wordt voor presentaties, research en als studiemateriaal voor aquareltechniek en compositie voor de studenten van het instituut.

1 gedachte over “Expositie Hunt Institute, Pittsburgh (USA)”

Plaats een reactie